Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eastern Orizont
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
crema de fata cu caviar si aloe vera - FPS 15
184 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reprezintă inovaţia ultimă în tratamentul pielii. Formulă eficientă cu Extract de Caviar, Aloe Vera, Ulei de Trandafir Moscat, Germeni de Grâu şi Vitaminele E şi C, care ajută la transformarea aspectului feţei. Pielea obosită se transformă pe loc. Redă fremitatea tenului, eliminând liniile de expresie şi îmbunătăţind elasticitatea pielii. Rezultatele sunt rapide şi îmbunăţirea este spectaculoasă. Are efect de „lifting”. Utilizare dimineaţa şi seara. Ideală pentru piele normală şi uscată.

CAVIARUL este bogat în numeroase oligoelemente şi acizi graşi esenţiali care se găsesc în piele în mod natural. Acestea se găsesc în caviar în concentraţie mai mare decât în piele şi, ca urmare, îi conferă acesteia exact acele elemente pe care le necesită, compensându-i posibilele carenţe.

Datorită principiilor active, caviarul aduce nenumărate beneficii pielii, dintre care se pot sublinia: protejează de influenţa razelor solare, poluării şi a mediului ambient, încetineşte procesul de îmbătrânire natural, elimină ridurile. Redă fermitatea tenului şi regenerează stratul de protecţie cutanat, restructurând membranele celulare şi superficiale degradate.
Din Gura in Gura